Pyhtään persoonallisin paikka kokouksille, koulutuksille ja saunailloille

Lantaluukku tarjoaa upeat puitteet niin kokouksille, saunailloille kuin viikonlopun kestäville koulutuksillekin!

Lantaluukku on tyylikäs ja tunnelmallinen tila, jossa voit järjestää esimerkiksi kokouksen, illanvieton tai yön yli kestävän koulutuksen. Vai oliko sinulla joku muu tilaisuus mielessä? Lantaluukku taipuu moneen ja saamme varmasti puitteet muokattua juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi!

Lantaluukussa voit järjestää myös yön yli kestäviä tapahtumia. Lantaluukku tarjoaa majoitusmahdollisuuden upeissa persoonallisissa tiloissa. Käytössäsi on myös tunnelmalliset saunatilat, joissa on tilava pukuhuone ja poreamme. Pyyhkeet ja vuodevaatteet kuuluvat hintaan.

Voit tuoda omat ruuat ja juomat tai varata cateringin kauttamme osana pakettia.

Varustelu

 • Kokoustilat jopa 50 henkilölle
 • Majoitustilat jopa 23 henkilölle
 • 10 henkilön sauna
 • Tilava katettu terassi suoraan edustalla
 • Kylmäkaapit
 • Keittiö, jossa astiat 50 hengelle
 • Omat juomat sallittuja
 • Kaksi WC:tä
 • 70 tuuman televisio kokouskäyttöön
 • Wifi-yhteys

 Hinnat:

 • Kokoustila 300€/päivä ma-to
 • Kokoustila 500€/päivä pe-su
 • Kokous- ja saunatilat 500€/päivä ma-to
 • Kokous- ja saunatilat 750€/päivä pe-su
 • Koko lantaluukku majoitusmahdollisuuksilla 1000€/vrk
 • Koko lantaluukku majoitusmahdollisuuksilla 1500€/viikonloppu

Ota yhteyttä ja kysy räätälöityä tarjousta!

Varausehdot
Varaaminen ja sitovuus

Varauskalenterista näet onko tilat vapaana sinulle sopivana ajankohtana. Varaustiedustelun voi tehdä suoraan yhteydenottosivulla, sähköpostitse tai soittamalla yhteystiedoissa olevaan numeroon.

Varausvahvistus maksutietoineen lähetetään asiakkaalle, kun varaus on vastaanotettu. Lähetämme laskun sähköpostilla tai sähköisenä laskuna varaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

The Navetta noudattaa palveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja, jotka tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut varausmaksun.

Tilan varaajan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Varauksen maksaminen

Varauksissa maksu tulee suorittaa yhdellä kertaa eräpäivään mennessä ja viimeistään kaksi viikkoa ennen vuokra-aikaa. Jos varaukseen on kaksi viikkoa lyhyempi aika, maksetaan varausmaksu heti kokonaisuudessaan.

Varausajan alkaminen ja päättyminen Varausaika kokous- ja saunatiloista alkaa asiakkaan kanssa sovittuna aikana ja päättyy aina viimeistään klo 02.00

Varausaika kokous, – sauna ja yöpymistiloista alkaa asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana ja päättyy viimeistään vuokra-ajan päättymispäivänä klo 12:00 mennessä ellei toisin ole sovittu.

Tavaroita ei tule jättää tiloihin myöhemmin noudettavaksi, ellei asiasta ole erikseen sovittu.

Siivous Tilojen loppujärjestelyt kuuluvat varaajalle, mikäli siivousta ei ole tilattu.

Ylimääräisestä siivoustyöstä on sovittava erikseen tai se veloitetaan jälkikäteen tarpeen vaatiessa (100 €/h alv 0 %).

Varauksen peruutus Varaus on peruutettava vähintään 3 vkoa (21 vrk) ennen varattua päivää, myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %.

Omistajan oikeus perua varaus

Vuokranantajalla on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure tai vuokranantajasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko). Huoneiston/tilan omistajan peruessa varauksen, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan tilan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan vuokranantajalle. Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon korjaamiseen käytetty työaika. Kohde tarkastetaan aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä hajonneista tavaroista ei peritä korvausta jälkikäteen, jos niistä on ilmoitettu välittömästi.

Oikeus hintojen muutoksiin The Navetta varaa oikeuden oikaista esitteiden/kotisivujen hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen The Navetalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos vuokra-/ohjelmapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

Kiinnostuitko?