Varausehdot

Varaaminen ja sitovuus 

Varauskalenterista näet onko tilat vapaana sinulle sopivana ajankohtana. Varaustiedustelun voi tehdä suoraan yhteydenottosivulla, sähköpostitse tai soittamalla yhteystiedoissa olevaan numeroon. 

Varausvahvistus maksutietoineen lähetetään asiakkaalle, kun varaus on vastaanotettu. Lähetämme laskun sähköpostilla tai sähköisenä laskuna varaajan ilmoittamaan osoitteeseen. 

The Navetta noudattaa palveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja, jotka tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut varausmaksun. 

Tilan varaajan tulee olla vähintään 20-vuotias. 

Varauksen maksaminen

Varauksissa maksu tulee suorittaa yhdellä kertaa eräpäivään mennessä ja viimeistään kaksi viikkoa ennen vuokra-aikaa. Jos varaukseen on kaksi viikkoa lyhyempi aika, maksetaan varausmaksu heti kokonaisuudessaan. 

Varausajan alkaminen ja päättyminen Varausaika kokous- ja saunatiloista alkaa asiakkaan kanssa sovittuna aikana ja päättyy aina viimeistään klo 02.00 

Varausaika kokous, – sauna ja yöpymistiloista alkaa asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana ja päättyy viimeistään vuokra-ajan päättymispäivänä klo 12:00 mennessä ellei toisin ole sovittu. 

Tavaroita ei tule jättää tiloihin myöhemmin noudettavaksi, ellei asiasta ole erikseen sovittu. 

Siivous Tilojen loppujärjestelyt kuuluvat varaajalle, mikäli siivousta ei ole tilattu. 

Ylimääräisestä siivoustyöstä on sovittava erikseen tai se veloitetaan jälkikäteen tarpeen vaatiessa (100 €/h alv 0 %). 

Varauksen peruutus Varaus on peruutettava vähintään 3 vkoa (21 vrk) ennen varattua päivää, myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %. 

Omistajan oikeus perua varaus 

Vuokranantajalla on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure tai vuokranantajasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko). Huoneiston/tilan omistajan peruessa varauksen, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. 

Vahingot 

Varaaja on velvollinen korvaamaan tilan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan vuokranantajalle. Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon korjaamiseen käytetty työaika. Kohde tarkastetaan aina jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä hajonneista tavaroista ei peritä korvausta jälkikäteen, jos niistä on ilmoitettu välittömästi. 

Oikeus hintojen muutoksiin The Navetta varaa oikeuden oikaista esitteiden/kotisivujen hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen The Navetalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos vuokra-/ohjelmapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.